Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
miszak81
|
Wysłany: Wto, 02 Sty 2018 14:36:33 Temat postu: W Bieszczady. |
|
|
Góry jesienią są piękne |
|
Powrót do góry |
|
|
konfronta
|
Wysłany: Sro, 16 Sty 2019 22:22:18 Temat postu: Re: Gdzie jesienią w Polskę? |
|
|
piotrek.b napisał: |
Gdzie polecacie pojechać jesienią w Polskę, na tygodniowy wypoczynek - ale aktywny. Czyli nie jakieś tam leżenie, ale zwiedzanie, chodzenie i aktywne wypoczywanie. W grę wchodzi też bliska zagranica. |
Bieszczady albo Białowieża, tutaj można jesienią czas spędzić wspaniale i aktywnie. Tamtejsze lasy obfitują też w grzyby. Uwielbiam je zbierać a jeszcze bardziej jeść |
|
Powrót do góry |
|
|
andrela1
|
Wysłany: Pon, 18 Mar 2019 13:54:41 Temat postu: |
|
|
Białowieża faktycznie jest przepiękna. Byłam dwa razy, jeden raz latem i jeden raz wiosna. Puszcza wygląda zupełnie inaczej w jednej i w drugiej porze roku. Warto wybrać sie kilka razy i koniecznie z przewodnikiem tak aby oprowadził nas po najciekawszych miejscach.
Ze swojej strony polecam Świętokrzyskie, noclegi w okolicach Chęcin. Na tej stronie www jest największa baza noclegów w tej okolicy. Można wybrać sie tam do wielu ciekawych miejsc
Jaskinia Raj
Zamek w Chęcinach
Centrum Nauki Leonardo da Vinci
oraz Centrum Neandertalczyka |
|
Powrót do góry |
|
|
lena
|
Wysłany: Sro, 17 Lip 2019 18:48:03 Temat postu: |
|
|
andrela1 napisał: |
Białowieża faktycznie jest przepiękna. Byłam dwa razy, jeden raz latem i jeden raz wiosna. Puszcza wygląda zupełnie inaczej w jednej i w drugiej porze roku. Warto wybrać sie kilka razy i koniecznie z przewodnikiem tak aby oprowadził nas po najciekawszych miejscach.
Ze swojej strony polecam Świętokrzyskie, noclegi w okolicach Chęcin. Na tej stronie www jest największa baza noclegów w tej okolicy. Można wybrać sie tam do wielu ciekawych miejsc
Jaskinia Raj
Zamek w Chęcinach
Centrum Nauki Leonardo da Vinci
oraz Centrum Neandertalczyka |
Białowieża jest piękna,ale Podlasie ma bardzo wiele innych klimatycznych-tajemniczych miejsc. Jest mi bliskie jako,że tam się urodziłam:)
Może są tu miłośnicy Dolnego Śląska? Popularne miejsca mam zwiedzone poza sezonem,ale tak się złożyło,że wybieram się w sierpniu i szukam może trochę mniej obleganych zakątków. |
|
Powrót do góry |
|
|
Spidi
|
Wysłany: Sro, 24 Lip 2019 14:19:38 Temat postu: |
|
|
Polecam jesienią Bieszczady. Nie są tak zatłoczone jak latem a i widoki niczym z obrazka. |
|
Powrót do góry |
|
|
bańka
|
Wysłany: Pon, 05 Sie 2019 11:56:15 Temat postu: |
|
|
Jesienią zdecydowanie tak! Zwłaszcza Bukowe Berdo! |
|
Powrót do góry |
|
|
machine
|
Wysłany: Czw, 09 Sty 2020 13:34:27 Temat postu: |
|
|
Góry zawsze dobry pomysł i pochodzic mozna i polezakowac, Odpoczywać. Nad Morze mysle lepiej aktywnie i i dorzucic do takiego wyjazdu chociazby kitesurfing albo windsurfing. ALbo wakeboarding jest też. Opcji jest mnóstwo na ciekawe spędzanie czasu nad morzem i to nie tylko w srodku lata |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|