Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
GajowyMarucha
|
Wysłany: Pon, 13 Sty 2020 16:06:30 Temat postu: |
|
|
Mikuś proponije kupic sobie spory słoik np 5 litrów i tam pluć na orkiestrę skrycie. Jesteś do cna zepsutym człowiekiem bez współczucia , któremu pewnie nikt nigdy nie pomagał. zastanów sie czemu z twoim podejściem do zycia nik Ci nigdy nic nie dał. Włazicie w dupe Kaczkowi a plujecie na Owsiaka. Kompletna kpina.
Ostatnio zmieniony przez GajowyMarucha dnia Pon, 13 Sty 2020 18:22:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
mikee22
|
Wysłany: Pon, 13 Sty 2020 16:26:26 Temat postu: |
|
|
GajowyMarucha napisał: |
Mikuś proponije kupic sobie spory słik np 5 litrów i tam pluć na orkiestrę skrycie. Jesteś do cna zepsutym człowiekiem bez współczucia , któremu penie nikt nigdy nie pomagał. zastanów sie czemu z twoim podejściem do zycia nik Ci nigdy nic nie dał. Włazicie w dupe Kaczkowi al plujecie na Owsiaka. Kompletna kpina. |
Wąż, jak możesz przetłumacz mi wypociny tego osobnika, w końcu jesteś dobry z polskiego.
Ps. Gajowy, twoje denne animozje zostaw dla twojego pokroju osobników. Spuszczasz się bez pokrycia. Mi Owsiak nie zawadza. Byś miał większy ból du*y, informuję cię, że co roku wrzucam.
"Kaczkowi", kto to jest? Twój stary, czy kumpel z byłej pracy?
Proponować to ty możesz zmianę pozycji w łóżku swojej konkubinie. |
|
Powrót do góry |
|
|
GajowyMarucha
|
Wysłany: Pon, 13 Sty 2020 18:28:04 Temat postu: |
|
|
Spaliście w szkole to macie takie poglady nie przystajace do dzisiejszego świata, Europa idzie do przodu a Wy co chcecie stać w miejscu? Jak niechcesz nie pomagaj tylko wytłumacz mi po co plujesz? Nie umiesz inaczej Jadem w ludzi i wyzwiskami? Brak argumentów Wzorem waszego góru w sercu nienawiść, Wspólczuje takiej postawy to musi byc po jakiejś traumie? Proponuje moze wiecej się uśmiechać na początek, Warto by było sobie i innym udowdnic ze nie jest sie ciemnym ludem, Z tymi waszymi obrażąnkami jesteście lata świetlne do tyłu, |
|
Powrót do góry |
|
|
mikee22
|
Wysłany: Pon, 13 Sty 2020 18:34:19 Temat postu: |
|
|
Spaliście w szkole to macie takie poglady nie przystajace do dzisiejszego świata, Europa idzie do przodu a Wy co chcecie stać w miejscu? Jak niechcesz nie pomagaj tylko wytłumacz mi po co plujesz? Nie umiesz inaczej Jadem w ludzi i wyzwiskami? Brak argumentów Wzorem waszego góru w sercu nienawiść, Wspólczuje takiej postawy to musi byc po jakiejś traumie? Proponuje moze wiecej się uśmiechać na początek, Warto by było sobie i innym udowdnic ze nie jest sie ciemnym ludem, Z tymi waszymi obrażąnkami jesteście lata świetlne do tyłu, |
Pomagam bezdomnym, podatek z pitu idzie na chore dzieci, na WOŚP też wrzucam. A teraz wiesz, co ci konfabulancie-manipulancie powiem. Ssij i znikaj mi z oczu. |
|
Powrót do góry |
|
|
ostatni_sprawiedliwy
|
Wysłany: Pon, 13 Sty 2020 20:08:18 Temat postu: |
|
|
Gościu nie wiem o co ci chodzi w tym poście. Mam dwa zwierzaki które panicznie boją się fajerwerków. Stąd moje pytanie, co zmieniło się w postanowieniach UM że wydało zgodę na ten halasliwy pokaz. Dwa tygodnie temu byli bardziej eko. |
|
Powrót do góry |
|
|
GajowyMarucha
|
Wysłany: Pon, 13 Sty 2020 20:34:48 Temat postu: |
|
|
z Fajerwekami 100% racji. |
|
Powrót do góry |
|
|
GajowyMarucha
|
Wysłany: Pon, 13 Sty 2020 20:36:03 Temat postu: |
|
|
mikee22 napisał: |
Pomagam bezdomnym, podatek z pitu idzie na chore dzieci, na WOŚP też wrzucam. A teraz wiesz, co ci konfabulancie-manipulancie powiem. Ssij i znikaj mi z oczu. |
jestem Pewien że kłamiesz. Jak reszta Pisowców. |
|
Powrót do góry |
|
|
Wąż
|
Wysłany: Pon, 13 Sty 2020 20:36:57 Temat postu: |
|
|
Wąż napisał: |
Za te fajerwerki, by można było pomóc chociażby schroniskowi dla zwierząt, czy bezdomnym. Widać, kto tam rządzi. Absurd goni absurd. |
"SCHRONISKOWI"? - Naucz się głąbie odmianów,bo nie mówisz po polskiemu!!! |
Popraw jeszcze TU - niemoto!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
mikee22
|
Wysłany: Pon, 13 Sty 2020 20:40:47 Temat postu: |
|
|
Za te fajerwerki, by można było pomóc chociażby schroniskowi dla zwierząt, czy bezdomnym. Widać, kto tam rządzi. Absurd goni absurd. |
"SCHRONISKOWI"? - Naucz się głąbie odmianów,bo nie mówisz po polskiemu!!! |
Popraw jeszcze TU - niemoto!!! |
NIEMOTO, HEHE PAJACU, NAUCZ SIĘ SAM PISAĆ.
CO TO JEST NIEMOTO, LUB KTO?
Żeś zabłysnął, jak na kodomita przystało.
Widzę, że Gajowego pisownia przypadła ci do gustu na tyle aż, że poszedłeś jego tropem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Wąż
|
Wysłany: Pon, 13 Sty 2020 20:54:56 Temat postu: |
|
|
CO TO JEST NIEMOTO, LUB KTO?
|