Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
PAstuch
|
Wysłany: Wto, 12 Lis 2013 15:03:05 Temat postu: |
|
|
lowrider napisał: |
Ja jestem bardzo zadowolony z usług firmy Progress, bardzo miła obsługa najpierw zakupiony laptop Dell 3 - lata i nadal chodzi idealnie, 5 miesiecy temu kupiony kolejny drugi Dell i również działa bez zarzutów.
Ogólnie fachowa obsługa a obsługa i doradzctwo na bardzo wysokim poziomie. Bardzo polecam wszystkim tym którzy chcą kupić i o nic sie nie martwic
Pozdrawiam |
Konto założone w dniu dzisiejszym, jeden post, nic w tym podejżanego ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
lowrider
|
Wysłany: Wto, 12 Lis 2013 15:19:32 Temat postu: |
|
|
PAstuch napisał: |
Ja jestem bardzo zadowolony z usług firmy Progress, bardzo miła obsługa najpierw zakupiony laptop Dell 3 - lata i nadal chodzi idealnie, 5 miesiecy temu kupiony kolejny drugi Dell i również działa bez zarzutów.
Ogólnie fachowa obsługa a obsługa i doradzctwo na bardzo wysokim poziomie. Bardzo polecam wszystkim tym którzy chcą kupić i o nic sie nie martwic
Pozdrawiam |
Wiedziałem że będzie z tym problem dla Twojej informacji jestem tu zdecydowanie dłużej a raczej na e-komis.net gdzie urzęduje pod nickiem ghostrider_allegro@o2.pl niestety z tego wzgledu że forum przeglądam bardzo rzadko nie pamiętam nicku ale dla Twojej ciekawości i spokoju posiedze w domu i znajde nick i hasło jakie tu miałem.
A co do oczernienia to kolega mjk który widze najbardziej ma problemy z tą firmą to konto załozył poprzedniego dnia czyli wczoraj.
Cóż boli że oczerniać to ludzie potrafią i nikt na to nie spojrzy a jak człowiek jest zadowolony i chce napisac dobrą opinie to wystawiacie złe opinie sprzedającemu.
Pozdrawiam normalnych bo widzę ze takich tu nie wielu |
|
Powrót do góry |
|
|
pio15
|
Wysłany: Wto, 12 Lis 2013 16:53:54 Temat postu: |
|
|
PAstuch napisał: |
Pozdrawiam |
Wiedziałem że będzie z tym problem dla Twojej informacji jestem tu zdecydowanie dłużej a raczej na e-komis.net gdzie urzęduje pod nickiem ghostrider_allegro@o2.pl niestety z tego wzgledu że forum przeglądam bardzo rzadko nie pamiętam nicku ale dla Twojej ciekawości i spokoju posiedze w domu i znajde nick i hasło jakie tu miałem.
A co do oczernienia to kolega mjk który widze najbardziej ma problemy z tą firmą to konto załozył poprzedniego dnia czyli wczoraj.
Cóż boli że oczerniać to ludzie potrafią i nikt na to nie spojrzy a jak człowiek jest zadowolony i chce napisac dobrą opinie to wystawiacie złe opinie sprzedającemu.
Pozdrawiam normalnych bo widzę ze takich tu nie wielu |
Kolego Pastuch tak jak mówiłem znalalazłem dane do konta, tylko i wyłćzanie dla Ciebie pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
Gracek90
|
Wysłany: Wto, 12 Lis 2013 21:38:54 Temat postu: |
|
|
Same kłótnie tutaj? |
|
Powrót do góry |
|
|
mjj
|
Wysłany: Wto, 12 Lis 2013 22:30:33 Temat postu: |
|
|
Jeśli już wyrzucamy z siebie żale to ja się zraziłem do brodnickiego vobisu :/ firma wg mnie super i zawsze fachowa pomoc - niestety w innych miastach. W Brodnicy strasznie kuleje. Skoro jestem laikiem i nie znam się na komputerach to oczekuję fachowej i rzetelnej pomocy a nie wciskanie pierwszego lepszego kompa z WYSTAWKI, uśmieszków pod nosem i obsługi z przekąsem. Poza tym wszystko jest ważne tylko klient ostatni.
A panowie z Progressu zrobili na mnie pozytywne wrażenie i fajnie wszystko objaśnili, tylko chciałem się was poradzić czy warto brać komputer używany/powystawowy/poleasingowy.
Dzięki za odzew i własne doświadczenia. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
PAstuch
|
Wysłany: Sro, 13 Lis 2013 14:48:05 Temat postu: |
|
|
pio dzięki za wysiłek ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Karolina1
|
Wysłany: Sro, 13 Lis 2013 16:31:47 Temat postu: |
|
|
powystawowy myślę że się opłaca, ale co do używanego to bym się wahała... |
|
Powrót do góry |
|
|
lyanna
|
Wysłany: Pią, 20 Gru 2013 10:20:58 Temat postu: |
|
|
Zależy jaki używany, bo niektóre warto kupić, a na niektóre szkoda pieniędzy. |
|
Powrót do góry |
|
|
jolaniebieska
|
Wysłany: Sro, 08 Sty 2014 19:28:32 Temat postu: |
|
|
Jak ktoś jest laikiem i kupuje używany komputer, to albo liczyć na łut szczęścia (ale wtedy lepiej puścić totolotka i wygrać kasę na nowy sprzęt) albo znaleźć fachowca, który sprawdzi sprzęt i orzeknie, czy warto.
Można znaleźć perełki w niskiej cenie, lecz trzeba się znać. |
|
Powrót do góry |
|
|
bamberbomber
|
Wysłany: Sro, 18 Cze 2014 13:43:08 Temat postu: |
|
|
Dobre lapki w dobrej cenie. Trzeba wiedzieć czego się oczekuje od laptopa.
Taki używany dłużej pociągnie niż nówka bo to jest inna klasa i inna wytrzymałość. Widać że sprzedający tam to pasjonaci zero ściemy. A w takich sklepach AGD-RTV to ściema i wciskanie bubla nawet nie wiedza co to dobry laptop.
w Progresie mimo że używane to same dobre modele jak ktoś się zna to wie w czym tkwi różnica. Cena też jest dobra w porównaniu z innymi sklepami z neta.
Ja tylko jadę na używanych. |
|
Powrót do góry |
|
|
miszak81
|
Wysłany: Sro, 28 Lut 2018 13:34:34 Temat postu: |
|
|
Ja uważam, że lepszy poleasingowy Dell latitude niż ze sklepu laptop innej marki. |
|
Powrót do góry |
|
|
GajowyMarucha
|
Wysłany: Sob, 30 Mar 2019 10:49:49 Temat postu: |
|
|
Co się dzieje z firmą Progress? |
|
Powrót do góry |
|
|
Dzon
|
Wysłany: Sro, 31 Lip 2019 15:25:18 Temat postu: |
|
|
[quote="GajowyMarucha"]Co się dzieje z firmą Progress?[/quote]
Z tego co wiem chłopaków w piwnicy zalała Drwęca i nie mogli pozbyć się wilgoci. Są teraz nad restauracją Starówka, pod nowa nazwą GoodFrog. |
|
Powrót do góry |
|
|
walkk
|
Wysłany: Pon, 27 Sty 2020 23:17:17 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio kupowałem i przyszło mi dokładnie to, co zamawiałem, czyli nowy HP Elite. Działa idealnie i jako tablet i jako laptop, a cena też była spoko. |
|
Powrót do góry |
|
|
qncept
Dołączył: 02 Wrz 2012 Posty: 4891 Skąd: Ze 100% soku z grapefruite'a.
|
Wysłany: Wto, 28 Sty 2020 11:40:14 Temat postu: |
|
|
Chujawej, zrobił ostatnio fajnego laptopa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|