Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
TUBBY Gość
|
Wysłany: Sob, 07 Sie 2004 06:43:37 Temat postu: REBELION |
|
|
KTO CHCIAŁBY USŁYSZEC JESZCZE RAZ TEN CHYBA NAJLEPSZY ZESPÓŁ REGGAE W POLSCE. MOŻE NAKŁONIMY ICH ŻEBY ZAGRALI JESZCZE RAZ DLA NAS. CO WY NA TO??????????? |
|
Powrót do góry |
|
|
Wajsik Gość
|
Wysłany: Sro, 18 Sie 2004 20:26:48 Temat postu: jak w temacie |
|
|
Bardzo żałuję że już nie istnieją... obecnie reggae znajduje coraz więcej odbiorców. Jest coraz więcej dobrych festiwali i imprez w całym kraju. Scena reggae w Polsce ma coraz więcej dobrych składów.
Trzy dni temu wróciłem z Ostródy z takiego właśnie Festiwalu, który z roku prezentuje się coraz lepiej. Szkoda że Brodnica nie może już zaoferować ani Festiwalu ani porządnego koncertu po zamknięciu PIANO.
A reaktywacja REBELIONU? My nic nie zrobimy... to chłopakom musiało by się chcieć. No i Piórek musiał by zlądować w Brodnicy, tyle że od dobrych paru lat dobrze mu w Londynie... |
|
Powrót do góry |
|
|
gosiaczek Gość
|
Wysłany: Pon, 12 Cze 2006 22:54:39 Temat postu: ;) |
|
|
A mi sie bardzo podobało w Piano na Rebelionie:D zajefajny koncercik oj tak gdyby jeszcze raz taki koncercik był...Byłam z chłopakiem na koncercie i było gitrs ogólnie Piano najfajniejszy klubik w BRODNICZCE:D |
|
Powrót do góry |
|
|
madzior
|
Wysłany: Wto, 13 Cze 2006 01:29:06 Temat postu: Re: ;) |
|
|
gosiaczek napisał: |
A mi sie bardzo podobało w Piano na Rebelionie:D zajefajny koncercik oj tak gdyby jeszcze raz taki koncercik był... |
oj działo się...i pewnie bedzie jeszcze się dziać
oby tak dalej |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob, 24 Cze 2006 02:22:18 Temat postu: |
|
|
Kiedys dawno temu ...hmmmm moze z 10 lub 11 lat temu bylem na waszym koncercie w Golubiu-Dobrzyniu...Podobalo mi sie bardzo...tym bardziej mnie teraz cieszy , ze jeszcze gracie...:)powodzenia!! |
|
Powrót do góry |
|
|
zibi Gość
|
Wysłany: Wto, 05 Wrz 2006 17:27:38 Temat postu: rebelion |
|
|
Czemu nic nie piszecie na stronie o skladzie jaki byl kiedys zapomieliscie o ekipie z ktora cos was laczylo troszke nie ladnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|