Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
joey

|
Wysłany: Pią, 29 Gru 2006 09:49:23 Temat postu: |
|
|
beata napisał: |
Jaka obwodnica. Szybciej się położysz na Targowej niż obwodnica będzie w tym mieście marzycielu. |
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
winnetu

|
Wysłany: Pią, 29 Gru 2006 09:51:48 Temat postu: |
|
|
Polecam dzisiejsze wydanie Gazety Pomorskiej Akurat piszą tam na temat wspomnianej ulicy Targowej i obwodnicy w jej sąsiedztwie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
beata Gość
|
Wysłany: Pią, 29 Gru 2006 10:26:23 Temat postu: |
|
|
Planować to sobie można dużo. A co innego z wykonaniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fomicz
|
Wysłany: Pią, 29 Gru 2006 11:20:56 Temat postu: |
|
|
beata napisał: |
Jaka obwodnica. Szybciej się położysz na Targowej niż obwodnica będzie w tym mieście marzycielu. |
Tu masz troche racji
Jednakze w sprawie przebiegu obwodnicy wypowiedzi i plany byly jednoznaczne. Trasa wg planow miala wejsc w waskotorowke za restauracja 'U Bosmana'. Tez bylem zdziwiony taim planem, gdy za osiedlem jest wielka polac nieuztykow, ktora moznaby wykorzystac.
Ciesze sie, ze wlasciciele PerfectDom mowia:
Cytat: |
Przecież nikt nie puści tranzytu przez środek Grunwaldu. |
na pewno ta wypowiedz podoba sie mieszkancom osiedla Grunwald I. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Brod.pl

|
Wysłany: Pon, 01 Sty 2007 21:27:17 Temat postu: |
|
|
Rafał napisał: |
meble zapewne kupię sobie na Dworcowej - jakiś czas temu otwarto tam dyskon meblowy - można wybrać coś fajnego i taniego. |
A To Dziwne Na dworcowej dyskon chodziło ci pewnie o sikorskiego po dawnym dyskoncie Edeka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
winnetu

|
Wysłany: Pon, 01 Sty 2007 22:55:12 Temat postu: |
|
|
Na Dworcowej jest dyskont meblowy. Znajduje się na przeciwko salonu z glazura "JUNA". |
|
Powrót do góry |
|
 |
Illusjon

|
Wysłany: Wto, 02 Sty 2007 08:48:34 Temat postu: Do madzioli z mieszkaniem |
|
|
madziola napisał: |
A ja mam inną sytuację zgoła. Mam mieszkanie własnościowe na ceglanej 2 pietro 39 metrów 2 pokoje i chce sprzedac lub zamienic na m-4 60 metrowe (a jeszcze chetniej na m-5 małe)Wyspianskiego lub witosa, ceglanej. A nic nie ma. |
A jakie masz to mieszkanko? Możesz mic coś więcej powiedzieć. Jaka okolica, za ile, z którego roku? |
|
Powrót do góry |
|
 |
maria Gość
|
Wysłany: Wto, 02 Sty 2007 11:12:57 Temat postu: |
|
|
ja też chętnie kupię M4 najlepiej w nowym budownictwie. pytałam o nowiuśkie m4 na Targowej ale życzą sobie 170.000 więc na nowe mnie nie stać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maria Gość
|
Wysłany: Wto, 02 Sty 2007 11:14:57 Temat postu: |
|
|
miało być sto siedemdziesiąt tysięcy:) ach ten nowowroczny kac:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
joey

|
Wysłany: Wto, 02 Sty 2007 13:43:09 Temat postu: |
|
|
Mieszkanie w starszym budownictwie jest malo oplacalne. Nie sa az tak wcale tansze, wysokie oplaty, malo przyszlosciowe i tak mnostwo kasy trzeba zainwestowac w remont. Jezeli mysli sie o kredycie warto zastanowic sie, czy nie pozyczyc wiekszej gotowki, kupic nowe i mozliwe, ze roznica z oplacanych czynszów akurat pokryje roznicę miedzy róznicą rat kredytu.
i nowe mieszkania wolniej traca na watosci i maja duzo wyzszy standard.
Ja takim tokiem rozumowania podazalem zanim zdecydowalem sie na kupno mieszkania! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jadzik
|
Wysłany: Wto, 02 Sty 2007 14:24:16 Temat postu: |
|
|
wyborem pozostaje zakup malego domku, chocby juz w stanie surowym. wiele znajomych tak zrobilo i nie narzeka. zawsze wlasny domek i kawaleczek ziemi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pepe

|
Wysłany: Wto, 02 Sty 2007 20:02:49 Temat postu: |
|
|
Także uważam że domek jest lepszy
może być mały ale zawsze prywatny
a w bloku uwielbiam niedzielne poranki - zawsze się znajdzie ktoś kto ubija kotlety na obiad  |
|
Powrót do góry |
|
 |
madziola Gość
|
Wysłany: Wto, 02 Sty 2007 20:33:31 Temat postu: |
|
|
Illusjon: Moje mieszkanie tak jak opisałam: m-3 39 metrów, 2 piętro, Ceglana, blok niedaleko supersamu Marek, obok przychodni Novamed, obok apteki. Ładnie położony na górce wśród zieleni. nie wiem z którego roku ale najmłodsze nie jest, życzę sobie jakieś 78 tys. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Illusjon

|
Wysłany: Wto, 02 Sty 2007 20:56:04 Temat postu: |
|
|
Ja jestem z Warszawy i Brodnicę znam słabo, właściwie sam rynek i szpital, bo kiedyś miałam tam "przyjemność" być. Moja mama jest z brodnicy i po 40 latach chce tam z powrotem się przeprowadzić, bo ma tam cała rodzinę. Ale rodzice chcą 2 pokoje w nowym budownictwie. Najlepiej już takie do wprowadzenia się z rynku wtórnego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jadzik
|
Wysłany: Sro, 03 Sty 2007 09:31:48 Temat postu: |
|
|
sa agencje nieruchomosci w Brodnicy, szukaj przez nie |
|
Powrót do góry |